En el Dia Internacional de la Dona, des de l’assemblea veïnal de Cunit volem alçar la veu en solidaritat i suport a totes les dones que lluiten per la igualtat, la justícia i el respecte dels seus drets en la nostra comunitat i a tot el món.

Avui, més que mai, és imperatiu reconèixer i celebrar el valent i persistent activisme de les dones que han liderat i continuen liderant la lluita per la igualtat de gènere. Des dels carrers fins als espais de treball, des de les xarxes socials fins als passadissos del poder, les dones estan desafiant les normes establertes, exigint canvis significatius i aixecant la veu contra la discriminació i la violència.

Com a associació veïnal, ens solidaritzem amb totes les dones que s’enfronten a obstacles i barreres en el seu camí cap a la igualtat. Rebutgem enèrgicament qualsevol forma de discriminació, violència mascliste o injustícia que soscavi la dignitat i els drets fonamentals de les dones.

No podem ignorar les profundes desigualtats que persisteixen en la nostra societat. La bretxa salarial, la violència masclista i la falta de representació en posicions de lideratge són només algunes de les injustícies a les quals les dones enfronten diàriament.

En aquest Dia Internacional de la Dona, instem a tots els membres de la nostra comunitat a unir-se a nosaltres en el compromís de derrocar aquestes barreres i construir un futur més just, equitatiu i segur per a totes les persones, independentment del seu gènere.

L’Assemblea Veïnal de Cunit reafirma el seu compromís de treballar incansablement per a promoure la igualtat de gènere, defensar els drets de les dones i crear un entorn on totes les persones puguin viure lliures de discriminació i violència.