Qui som

Benvinguts i benvingudes a la nostra comunitat!

Som l’Assemblea Veïnal de Cunit, punt de trobada per a tots els residents del nostre estimat poble. Estem encantats de donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web, un espai dissenyat especialment per informar, connectar i enfortir els llaços que ens uneixen com a veïns.

Som una associació de veïns i veïnes independent, sense ànim de lucre i sense subvencions, al marge d’organitzacions polítiques, composta per residents i propietaris de Cunit units per abordar temes i preocupacions que afectin el municipi.

El propòsit principal és representar els interessos de residents i propietaris de Cunit i treballar en la millora de la qualitat de vida al municipi. Les finalitats de l’associació són:

  • Representar i defensar els interessos dels veïns i veïnes de Cunit davant de les autoritats.
  • Promoure el diàleg i la participació ciutadana en la presa de decisions sobre assumptes que afectin la comunitat.
  • Fomentar la solidaritat i la convivència entre els veïns i veïnes, organitzant esdeveniments i activitats que fomentin la cohesió social.
  • Defensar el patrimoni i el medi ambient del municipi.
  • Promoure iniciatives culturals que contribueixin a la formació i desenvolupament personal de veïns i veïnes.
  • Establir canals de comunicació entre els veïns i veïnes i les autoritats, per facilitar la resolució de conflictes i problemes a Cunit.
  • Representar a tota la seva afiliació, intervenint en les relacions veïnals. Contribuint a la defensa i la promoció dels seus interessos tant individuals com col·lectius.

A la nostra associació, creiem fermament en la importància de construir una comunitat unida i pròspera, on cada veu sigui escoltada i cada resident empadronat o no se senti part integral del teixit social. Amb aquest objectiu al cap, hem creat aquesta plataforma en línia per facilitar la comunicació, compartir informació rellevant i promoure la participació activa de tots els membres de la nostra comunitat.

A la nostra pàgina web, trobareu una varietat de recursos i serveis dissenyats per satisfer les necessitats de la nostra comunitat. Des d’informació sobre esdeveniments propers i reunions de l’associació, fins a notícies locals, recursos útils i enllaços a serveis públics, estem compromesos a proporcionar tot el que necessiten per sentir-se informats i connectats.

Una característica destacada de la nostra pàgina web es el formulari de contacte. Si teniu alguna pregunta, suggeriment o inquietud? No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del nostre formulari de contacte. Som aquí per escoltar i ajudar en tot allò que puguem.

A l’Assemblea Veïnal de Cunit, creiem que junts podem aconseguir grans coses. Esperem que la nostra pàgina web serveixi com un punt de trobada virtual on puguem enfortir els llaços comunitaris, compartir idees i treballar plegats per fer de la nostra comunitat un lloc encara millor per viure.

Gràcies per visitar-nos!