Ens trobem davant d’una situació insostenible a Cunit, on les polítiques locals estan afectant negativament la nostra qualitat de vida. Cal exigir un canvi.

Impostos molt elevats: Suportem des de fa anys l’IBI i la pressió fiscal més elevada de la comarca, i aquesta pressió fiscal no es veu repercutir als serveis del poble.

Zona Taronja discriminatòria: No podem tolerar una desigualtat en les taxes que diferencia uns veïns dels altres. Si el culpable és un contracte amb una empresa privada, exigim que després de finalitzar sigui expulsada de Cunit a favor d’una empresa pública que pensi en el ciutadà i no en els beneficis.

Gestió d’escombraries nefasta: És inacceptable viure en un entorn on la recol·lecció d’escombraries és ineficaç i perjudicial per a la salut. Exigim una gestió adequada i responsable, sense Porta a Porta ni ni contenidors intel·ligents restringits. Una gestió que mantingui Cunit net i saludable.

Servei d’Atenció Mèdica precari: Tots i totes mereixem accés a una atenció mèdica de qualitat. És hora que lel Departament de Salut de la Generalitat inverteixi als nostres serveis públics de salut i l’ajuntament els defensi.

Policia Local Insuficient: La seguretat és un dret fonamental. Demanem un augment en el personal policial ben format per garantir la seguretat i un servei a la ciutadania de qualitat.

Carrers i Voreres Inaccessibles: No podem tolerar carrers i voreres en mal estat que dificulten la nostra mobilitat i posen en perill la nostra seguretat. Exigim menys vídeos i publicacions a xarxes socials i més accions immediates per a la seva reparació i manteniment fent de Cunit un lloc més amigable per a les persones amb mobilitat reduïda.

Per tot això et convidem a unir-te a la manifestació que sortirà del CAP-Ambulatori de Cunit el dissabte 27 d’abril a les 11:30 hores.