Manifestació per protestar per la gestió de residus de l’Ajuntament de Cunit

La ciutadania de Cunit es prepara per a unir-se en una manifestació massiva dissabte 30 de març, en un acte de protesta contra la gestió de residus duta a terme per l’Ajuntament, enfadada per una recent pujada d’impostos i una ineficaç implantació del sistema de recollida porta a porta.

L’acumulació d’escombraries als nostres carrers i la ineficàcia en la recollida i tractament de residus han estat des de fa anys fonts constants de preocupació i malestar per als residents de Cunit. La situació ha arribat a un punt crític on els ciutadans senten la necessitat d’alçar la seva veu i exigir un canvi significatiu en la política de gestió de residus de l’Ajuntament.

La manifestació, que partirà des del CAP de Cunit a les 12.00 hores, té com a objectiu principal exigir a l’Ajuntament mesures concretes per a abordar els problemes relacionats amb les escombraries i promoure una gestió de residus més eficient. A més, els manifestants expressaran el seu descontentament per la recent pujada d’impostos, i per la ineficaç implantació del sistema de recollida porta a porta, que ha generat confusió i problemes en la comunitat.

Els organitzadors de la manifestació conviden a tots els ciutadans preocupats per aquesta qüestió a unir-se a aquesta expressió de descontentament i solidaritat comunitària. S’espera que la manifestació reflecteixi la diversitat i la determinació de la ciutadania de Cunit per a defensar un entorn net i saludable.

La premsa i els mitjans de comunicació estan convidats a cobrir aquest esdeveniment cívic i a posar en relleu les veus i preocupacions dels ciutadans de Cunit.