Afiliació

Estem encantats que consideris afiliarte i formar part de l’Assemblea Veïnal de Cunit! La nostra associació és un lloc on els residents es poden unir, col·laborar i treballar junts per fer de Cunit un lloc encara millor per viure. En unir-te a nosaltres, tindràs l’oportunitat de:

  • Connectar amb els teus veïns.
  • Participar a las assemblees, activitats i projectes.
  • Ser part de decisions que impacten a la nostra comunitat.
  • Contribuir al benestar i desenvolupament de Cunit.

Per què unir-se?

La força de la nostra associació rau en la participació activa i el compromís dels nostres membres. Com més residents s’uneixin, més forta serà la nostra veu i més gran serà el nostre impacte a la comunitat. Junts, podem abordar desafiaments, promoure solucions i treballar per fer de Cunit un lloc més pròsper i acollidor per a tothom.

Com afiliar-se:

Afiliar-se a l’Assemblea Veïnal de Cunit és fàcil. Simplement completa el formulari de contacte en línia i ens posarem en contacte amb tu amb més informació sobre com participar i com contribuir a la nostra comunitat. També podeu visitar qualsevol de les nostres assemblees que es fan a l’Espai Associatiu del carrer Francesc Macià, 45. Al costat del Casal Municipal.

Si teniu alguna pregunta o necessiteu més informació sobre l’afiliació, no dubteu a contactar-nos. Som aquí per ajudar-te i esperem donar la benvinguda a nous membres.

Esperem comptar amb tu com a membre de l’Assemblea Veïnal de Cunit i treballar plegats per construir una comunitat més forta i unida!