Ens trobem indignats per les acusacions infundades i els intents de difamació per part del PSC de Cunit respecte a la nostra responsabilitat en el presumpte escrache a l’alcaldessa. Volem deixar clar que la manifestació convocada per nosaltres i altres dos col·lectius va ser una expressió legítima i pacífica de les preocupacions i demandes de la nostra comunitat.

És veritablement lamentable que el PSC de Cunit hagi optat per ignorar els nostres mails, els nostres comentaris en Facebook i les nostres crides per aclarir l’hipotètic incident. Per què difonen un número de telèfon per contactar si es troba sempre apagat? per què no contesten els correus? per què esborren els nostres comentaris en el seu canal de Facebook?

Ens preocupa la falta de voluntat per la seva part per a abordar l’assumpte, i això ens dona també molt a pensar ja que volem ressaltar que fins a la data no hi ha proves que recolzin les acusacions abocades.

De ser cert no tindrien cap problema a explicar com van esdevenir els supòsits fets i en què es basen per a assegurar que eren manifestants, en cas contrari només cal pensar que és una invenció a la recerca de victimisme amb la intenció d’aombrar una legítima jornada de reivincació.

Sempre estarem oberts al diàleg i la col·laboració constructiva per a trobar solucions als desafiaments que se enfronta Cunit, però no tolerarem la impunitat ni la indiferència davant actes que emparant-se en falsedats pretenguin criminalitzar la protesta i desacreditar a organitzacions o ciutadans.